Productinformatie

Hier vindt u alle informatie over dit product. Als u dit product wilt bestellen, drukt u op de button 'direct bestellen'. Om andere producten te bekijken, kiest u voor een categorie bovenaan in het menu (Varkens, Runderen, Schaap/Geit)

Producten: Varkens
slachtmerktang 

Slachtmerktang HUT - Max. 1 stuks!

Hoeveel stuks te bestellen?

direct bestellen
Meer foto's? goede foto slachtmerktang 
 

informatie Slachtmerktang HUT - Max. 1 stuks!

!!! BELANGRIJK BERICHT,     13.12.2021: 

Er geldt voor een periode van minimaal 6 maanden een maximaal aantal te bestellen tangen van 1 stuks

Dit wordt veroorzaakt door de gigantische, en onzekere,  levertijden van de onderdelen van deze gietijzeren tangen. Onze huidige bestelling wordt nu bijvoorbeeld met 11 weken vertraging geleverd. Ook voor handelaren geldt dit maximum aantal. 
 

U kunt wél slachtmerktangen ter revisie aan ons opsturen! 

 

De slachtmerktang:

Deze tang is speciaal ontworpen voor het aanbrengen van onze metalen slachtmerken. De tang is gemaakt van roestvast staal. 

 

Heeft u al een slachtmerktang, maar werkt deze niet meer naar behoren? U kunt uw tang voor reparatie naar ons opsturen als dit nodig is. De kosten voor het repareren van een tang bedragen €27,50 per stuk (ex. BTW, verzend- en administratiekosten) Zodra wij de tang(en) ontvangen, kunnen wij beoordelen of reparatie mogelijk is. Mocht een tang niet gerepareerd kunnen worden, nemen wij contact met u op. 

varken voor homepage 2

 

 

 

Hulp nodig tijdens

het bestellen?

+31 (0)591-618344