Slachtmerken HUT (varkens)

* Wilt u direct slachtmerken bestellen? Klikt u dan hier.

* Wilt u onze slachtmerktang bestellen? Klikt u dan hier.

 

Onze slachtmerktang is speciaal ontworpen voor onze slachtmerken. U dient altijd met een combinatie te werken van onze slachtmerken met onze tang. Op deze manier kunnen wij garanderen dat er van uitval geen sprake is en dat alle procedures in het slachthuis derhalve vlot afgewikkeld kunnen worden! De naam HUT ziet u terug in de slachtmerktang. Op deze manier is onze tang eenvoudig te herkennen. 

 

Meer informatie over onze slachtmerken en de slachtmerktang

Onze metalen slachtmerken zijn eenvoudig te bevestigen met een speciale slachtmerktang en hebben geheel omgefelste randen zodat u niet het risico loopt dat u krassen, schrammen of sneden aan uw handen of vingers krijgt.

 

De slachtmerken worden 'open' op driehoekige kartonnen houders geleverd, zodat ze direct voor het grijpen zijn. Het bedrijfsnummer en het volgnummer blijven onder alle omstandigheden goed leesbaar.

 

Bij het aanbrengen met een goede slachtmerktang is er van uitval geen sprake, waardoor alle procedures in het slachthuis vlot afgewikkeld kunnen worden.

 

Gemiddelde levertijd van slachtmerken: 2 tot 3 weken na ontvangst van de betaling. Dit is geheel afhankelijk van de drukte. Houdt u hier alstublieft rekening mee als u bestelt. 

 

Heeft u blanke slachtmerken met spoed nodig? 

Dat kan. De kosten voor een spoedbestelling bedragen 50,- euro bovenop het bedrag van uw bestelling.

Na ontvangst van uw betaling worden de slachtmerken na 3 werkdagen gemaakt en verstuurd. Dit geldt voor alle orders tot en met 5000 stuks.

Bestelt u meer dan 5.000 stuks? Een deel van de slachtmerken wordt met spoed gemaakt en verstuurd. Het restant wordt later uitgeleverd.

 

Download hier de prijslijst voor onze slachtmerken -  2024. (pdf)