Chevillot Oormerken

Wij leveren oormerken van de merken Chevillot en Allflex. Beide merken vallen sinds jaar en dag onder moederbedrijf Allflex (MSD). 

 

De ultra sluiting van de Chevillot runderoormerken zorgt (onder andere) voor een soepele rotatie van het mannelijke deel ten opzichte van het vrouwelijke deel,  zodat afbreken of losraken tot een absoluut minimum beperkt wordt. Het verlies van oormerken zal hierdoor minimaal zijn. 
De sluiting van de Chevillot oormerken wordt ook toegepast in de Allflex oormerken, die wereldwijd geleverd worden. 
 

Chevillot - vast en zeker

De ultra-sluiting in het vrouwelijke deel van de oormerken zorgt ervoor dat u het mannelijke deel snel en doeltreffend kunt aanbrengen. De "klik" geeft aan dat u het oormerk goed heeft bevestigd.


In combinatie met de vernieuwde metalen punt geeft deze ultra-sluiting een optimale bescherming tegen verlies en het is vrijwel onmogelijk om beide oormerkdelen zonder beschadiging te scheiden.

 

Chevillot runderoormerken zijn gemaakt van een hoge kwaliteit UV-bestendige kunststof. De bedrukking met laser garandeert een uitstekende leesbaarheid. De ultra-sluiting zorgt voor een soepele rotatie van de merkdelen. Het kunststof is flexibel en heeft zachte rondingen.

 

Allflex Total Tagger

De oormerken van Chevillot kunt u aanbrengen met de Allflex Total Tagger. Heeft u een tang die niet meer goed functioneert? Klik hier om bij de bestelpagina uit te komen.


Heeft u een pin die krom is of afgebroken? Vervang de pin direct. In de nieuwe tang wordt standaard een reservepin meegeleverd, deze vindt u in de hendel.


Een losse pin bestellen kan ook. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0591- 61 83 44 of bestel de pin via deze site.