Productinformatie

Hier vindt u alle informatie over dit product. Als u dit product wilt bestellen, drukt u op de button 'direct bestellen'. Om andere producten te bekijken, kiest u voor een categorie bovenaan in het menu (Varkens, Runderen, Schaap/Geit)

Producten: Varkens
slm tang nieuw 

Slachtmerktang HUT

Hoeveel stuks te bestellen?

direct bestellen
Meer foto's? slm tang nieuw 5  slm tang nieuw 2  slm tang nieuw 3  slm tang nieuw 4 
 

informatie Slachtmerktang HUT

Deze slachtmerktang is speciaal door én voor ons ontworpen en gemaakt, voor het aanbrengen van onze metalen slachtmerken. De slachtmerktang is gemaakt van roestvast staal.


Belangrijke informatie over het gebruik van de tang: 

We willen graag benadrukken dat de tang als tang gebruikt dient te worden. Dus niet als hamer!  

Helaas zien we te vaak beschadigingen op tangen die niet veroorzaakt zijn door het aanbrengen van slachtmerken, maar doordat de tang voor andere doeleinden wordt gebruikt. 
 

Mededeling met betrekking tot de revisie van de tangen: 

Wij hebben een nieuwe leverancier moeten zoeken voor onze slachtmerktangen en wij hebben door hen nieuwe matrijzen laten maken. Dit zorgt ervoor dat wij in 2024 nog maar zeer beperkt het 'oude' model slachtmerktang kunnen reviseren. Er liggen nog een paar onderdelen van het 'oude' model tang, maar zodra die onderdelen op zijn, kunnen wij het 'oude' model niet meer reviseren. 
U kunt dan een nieuwe tang bestellen.

De nieuwe tangen worden ook weer door onszelf samengesteld en hiervoor kunnen wij een aantal onderdelen vervangen waar nodig. De kosten van de revisie worden per tang beoordeeld. 

De nieuwe tangen kunnen wij t.z.t. dus weer voor u reviseren indien gewenst. 

 

varken voor homepage 2

 

 

 

Hulp nodig tijdens

het bestellen?

+31 (0)591-618344


Of stuur een WhatsApp 

naar 0591-618344