Hut, de leverancier voor al uw oormerken

Hut, de leverancier voor al uw oormerken

Hut heeft al meer dan zestig jaar ervaring als leverancier van oormerken in Nederland. Wij kennen de markt door en door. Wij zorgen voor een constante kwaliteit van al onze oormerken en stipte leveringen volgens afspraak, voor concurrerende prijzen.


Voor het makkelijk en vlot aanbrengen van de metalen slachtmerken voor varkens en de kunststof oormerken voor runderen zijn speciale tangen ontwikkeld. Beide modellen zijn zeer solide en hebben een groot gebruiksgemak en een lange levensduur. Zo openen ze automatisch na iedere actie en zijn ze gemakkelijk schoon te houden.

Alle kunststof oormerken die Hut levert, worden geproduceerd in nauwe samenwerking met Allflex. Hut en Allflex blijven voorop lopen met de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zijn alle kunststof oormerken voorzien van een laser-opdruk die makkelijk leesbaar is en niet verbleekt of beschadigt. 

 

Wij leveren ook oormerken die gebruikt kunnen worden voor elektronische identificatie en registratie. Deze elektronische oormerken voldoen uiteraard ruimschoots aan de EU-normen.

 

U kunt bij ons terecht voor:

Zodra uw opdracht bij ons binnenkomt, zullen wij zorgen voor een correcte levering, volgens afspraak.