Productinformatie

Hier vindt u alle informatie over dit product. Als u dit product wilt bestellen, drukt u op de button 'direct bestellen'. Om andere producten te bekijken, kiest u voor een categorie bovenaan in het menu (Varkens, Runderen, Schaap/Geit)

Producten: Varkens
nestbouwmateriaal IO 011 verkleind 

Montagesets voor bevestiging juten lappen

Hoeveel stuks te bestellen?

direct bestellen
Meer foto's? biggetjes met jute  nestbouwmateriaal IO 012 verkleind  jute lappen 003 verkleind  tekening montage 5  tekening montage 2  jute lappen en montagesets 002 verkleind  jute lappen en montagesets 005 verkleind 
 

informatie Montagesets voor bevestiging juten lappen

Een juten lap vermindert het bijtgedrag van varkens. Dat blijkt uit afstudeeronderzoek van Jan Wijnen van de WUR. De juten lap blijkt een positief effect te hebben op het gedrag van varkens. Staartbijten, oorbijten en ander beschadigend gedrag halveert ongeveer als de varkens vanaf de geboorte over een juten lap beschikken.

 

Bron: varkens.nl    Klik hier om het complete artikel te lezen.

 

Onze montagesets zijn door Inkoop Oudewater en Keten Duurzaam Varkensvlees speciaal ontwikkeld voor dit doel en kunnen eenvoudig in het hok bevestigd worden. De zeugen trekken de juten lappen uit elkaar en gebruiken het restant om een ‘nest’ te bouwen.

 

De montagesets zijn verzinkt en hebben een gewicht van 0,6 kg per set.
De plaat is voorzien van ronde, gladde hoeken.

 

Klik hier om jute lappen te bestellen.  

 

varken voor homepage 2

 

 

 

Hulp nodig tijdens

het bestellen?

+31 (0)591-618344


Of stuur een WhatsApp 

naar 0591-618344