Productinformatie

Hier vindt u alle informatie over dit product. Als u dit product wilt bestellen, drukt u op de button 'direct bestellen'. Om andere producten te bekijken, kiest u voor een categorie bovenaan in het menu (Varkens, Runderen, Schaap/Geit)

Producten: Varkens
Slachtmerk close up 

Slachtmerken HUT

Hoeveel stuks te bestellen?

direct bestellen
Meer foto's? Slachtmerk close up 2 
 

informatie Slachtmerken HUT

Wilt u meer dan 20.000 stuks bestellen op 1 UBN? 
U kunt uw bestelling telefonisch aan ons doorgeven op 0591 - 61 83 44. 

 

Slachtmerken Hut
Wij leveren al ruim 60 jaar slachtmerken voor de Nederlandse markt. Sinds een aantal jaren maken wij ook alle slachtmerken voor de Belgische markt. U dient onze slachtmerken aan te brengen met onze slachtmerktang, deze kunt u uiteraard ook hier op de website bestellen. 

 

Als u vragen heeft over de slachtmerken, kunt u ons altijd even bellen. Ons telefoonnummer is: 0591 - 61 83 44. 

 

Extra informatie over slachtmerken HUT

Onze metalen slachtmerken zijn eenvoudig te bevestigen met onze slachtmerktang en hebben geheel omgefelste randen zodat u niet het risico loopt dat u krassen, schrammen of sneden aan uw handen of vingers krijgt.


De slachtmerken worden 'open' op driehoekige kartonnen houders geleverd, zodat ze direct voor het grijpen zijn. Het bedrijfsnummer en het volgnummer blijven onder alle omstandigheden goed leesbaar.


Bij het aanbrengen met een goede tang is er van uitval geen sprake, waardoor alle procedures in het slachthuis vlot afgewikkeld kunnen worden.

 

varken voor homepage 2

 

 

 

Hulp nodig tijdens

het bestellen?

+31 (0)591-618344


Of stuur een WhatsApp 

naar 0591-618344