Productinformatie

Hier vindt u alle informatie over dit product. Als u dit product wilt bestellen, drukt u op de button 'direct bestellen'. Om andere producten te bekijken, kiest u voor een categorie bovenaan in het menu (Varkens, Runderen, Schaap/Geit)

Producten: Varkens
gelakt 2 002 

Slachtmerken gelakt

Hoeveel stuks te bestellen?

direct bestellen
Meer foto's? gelakte slachtmerken 014  slachtmerken gelakt 018  gelakt 2 010  Slachtmerk close up 2 
 

informatie Slachtmerken gelakt

U kunt bij ons naast blanke slachtmerken ook gelakte slachtmerken bestellen, vanaf 3.000 stuks. Wij leveren al meer dan 60 jaar de slachtmerken voor de Nederlandse markt. Bij het aanbrengen van onze slachtmerken met een goede slachtmerktang van HUT is er van uitval geen sprake, waardoor alle procedures in het slachthuis vlot afgewikkeld kunnen worden.

Hieronder vindt u meer informatie over de gelakte slachtmerken.


Gelakte slachtmerken

Wij leveren de slachtmerken in 5 verschillende kleuren, geeft u alstublieft in het opmerkingenveld (stap 2 in het bestelproces) aan in welke kleur u ze wilt bestellen!
 

Kleuren:   rood, geel, blauw, zwart, groen.
Wilt u ze in een andere kleur bestellen? Neemt u even contact met ons op, zodat we kunnen kijken of we dit kunnen leveren en tegen welke prijs. 

 

Er wordt 1 kant gelakt, dit is de kant van het volgnummer. De kant waarop het UBN valt af te lezen blijft blank.

 

Onze metalen slachtmerken zijn eenvoudig te bevestigen met onze slachtmerktang en hebben geheel omgefelste randen zodat u niet het risico loopt dat u krassen, schrammen of sneden aan uw handen of vingers krijgt.
 

De slachtmerken worden 'open' op driehoekige kartonnen houders geleverd, zodat ze direct voor het grijpen zijn. Het bedrijfsnummer en het volgnummer blijven onder alle omstandigheden goed leesbaar.

 

varken voor homepage 2

 

 

 

Hulp nodig tijdens

het bestellen?

+31 (0)591-618344