Tijdelijke maatregel slachtmerken - max. 10.000 st. per UBN

31-05-2021

Emmen, 1 juni 2021,  tijdelijke maatregel wegens COVID-19:


U kunt tijdelijk niet meer dan 10.000 stuks slachtmerken bestellen op 1 UBN. Gezien de enorme hoeveelheden slachtmerkbestellingen die wij ontvangen, zien wij ons genoodzaakt om tijdelijk per UBN maximaal 10.000 stuks slachtmerken te bevestigen.
Op deze manier proberen wij de levertijd rond de 3 tot 4 weken te houden. Ondanks het feit dat wij al maanden overwerken, zien wij de levertijd oplopen door de enorme aantallen slachtmerkbestellingen die wij wekelijks ontvangen. 

 

In de weken 28, 29 en 30 hebben wij vanwege de vakantieperiode minder personeel aan het werk dan de rest van het jaar. Dit zorgt ervoor dat wij in die 3 weken minder slachtmerken kunnen maken dan normaal. 

We blijven wél gewoon geopend gedurende de gehele zomervakantie en we zullen dagelijks slachtmerken produceren en versturen. 


Naast het feit dat we de levertijd niet graag willen laten oplopen, moeten we ook zuinig omgaan met ons slachtmerkmateriaal. Gezien de schaarste op de staalmarkt, willen we ervoor zorgen dat een ieder die bij ons bestelt, voorzien kan blijven worden van slachtmerken.

 

We hopen dat de situatie op de staalmarkt snel zal stabiliseren en dat u over een tijdje weer de hoeveelheden kunt bestellen die u zelf wenst te bestellen.

 

Wij hopen op uw begrip.

 

Met vriendelijke groeten, 

 

Firma Hut 

 

Terug naar het nieuws overzicht