Alle verloren oormerken gratis voor onze klanten

29-05-2024


Beste klant, 

Wij leggen u graag uit hoe onze regeling voor de verloren oormerken er per 2024 uitziet. 

Vanaf 2024 krijgt u alle verloren oormerken gratis als u klant bij ons bent. Dit geldt voor alle standaard, visuele oormerken van Allflex en Chevillot. (groot/klein/blanco)

Als er langer dan 14 maanden géén nieuwe voorraad voor de kalveren is uitgeleverd door ons, worden de verloren oormerken die ná die periode worden besteld, aan u gefactureerd.
De meeste rundveehouders krijgen 1 tot 2 keer per jaar nieuwe voorraad voor de kalveren, dus voor de meeste van onze klanten zal het verlies van de oormerken voor onze rekening komen.

De verzendkosten voor de verloren oormerken worden wél aan u doorberekend. De facturatie hiervan vindt 2-maandelijks plaats, in de even maanden van het jaar. De tarieven die wij hiervoor rekenen, vindt u hier.
Ter info: oormerken worden door PostNL gezien als 'goederen' en vallen hierdoor in een hogere staffel dan reguliere brievenbuspost. 

Regeling Allflex HDX elektronische verloren/vervangende oormerken
De Allflex HDX elektronische verloren of vervangende oormerken worden altijd na levering gefactureerd. Dit doen wij we elke 2 tot 3 weken.

Regeling verloren oormerken voor niet-klanten
Als u géén nieuwe voorraad voor kalveren van ons ontvangt, heeft u geen recht op gratis oormerken. Wij factureren elke 2 maanden achteraf de bestelde en geleverde verloren oormerken. Dit geldt voor alle verschillende oormerktypes die wij leveren van de merken Allflex en Chevillot.

Vragen?
Als u vragen heeft, kunt u ons natuurlijk altijd bellen.
Telefoonnummer: 0591 - 61 83 44


Met vriendelijke groeten,
Firma Hut. 

 

Terug naar het nieuws overzicht