RMV Hardenberg 2018 - prijzen CowParade

13-09-2018

Beste klant,

 

Eind oktober staan wij weer op de RMV in Hardenberg. Dit jaar vindt deze beurs plaats op 30 & 31 oktober en op 1 november. Wij verheugen ons er weer op!

 

U kunt ons vinden in hal 3. Ons standnummer is: 314. We staan op dezelfde plek als de afgelopen jaren. 

 

We zullen dit jaar weer een 'prijsvraag' doen en we zullen na afloop van de beurs onderstaande prijzen weggeven. (zie foto's) Alle koeien zijn van het merk 'CowParade'. We zullen ze aan u laten zien bij onze stand. U maakt kans op het winnen van een van de koeien door te raden hoeveel oormerken wij in een vaas hebben zitten die bij ons op de stand zal staan... 

 

Het lijkt ons leuk om u te mogen verwelkomen bij onze stand. Wij zullen in principe weer op hetzelfde plekje staan als de afgelopen jaren. Zodra het standnummer bekend is, zullen wij dit aan u laten weten via de website. 

 

We laten u deze dagen uiteraard graag zien hoe onze (biopt) oormerken werken, hoe onze HDX elektronische oormerken werken, hoe u deze oormerken bij ons kunt bestellen etc. Ook alle andere vragen die u voor ons heeft, zullen wij graag beantwoorden. 

 

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om ons te bezoeken op de beurs, kunt u ons natuurlijk altijd telefonisch of per mail bereiken. 

Met vriendelijke groeten,

 

Firma Hut 

 

1e prijs: 

 

 

2e prijs: 

 

3e prijs: 

 

Terug naar het nieuws overzicht