Productiemedewerker gezocht, fulltime (38u)

02-05-2017

11-05-2017: 

We hebben inmiddels iemand gevonden en hij gaat a.s. maandag bij ons beginnen. We hopen op een langdurige samenwerking. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij zijn op zoek naar een fulltime productiemedewerker, = 38u per week.

Je zult gaan werken bij een machine die 1 type producten maakt en waar de controle van de producten erg belangrijk is. Het gaat om de productie van metalen deksels.

 

Jij bent verantwoordelijk voor het opstarten en afsluiten van de machine, voor de productie van goede producten en we verwachten van je dat je tijdig aan de bel trekt als je ergens over twijfelt. (over de kwaliteit van de producten bijv.)

 

Aangezien de machine het werk doet en jij voldoende tijd hebt om tussen het inpakken van de producten door andere werkzaamheden te doen, verwachten we dat je ook dozen zult plakken en vouwen voor je collega’s.

We hebben verschillende soorten en maten kartonnen dozen en jij maakt deze dozen klaar, terwijl de machine zijn werk doet.

 

We werken van maandag tot en met vrijdag. Je begint elke dag om 7.15u.

Op maandag werk je tot 17.00U, dinsdag tot en met donderdag tot 16.15u en op vrijdag ben je om 12.45u vrij.

 

We zijn een klein team en zoeken iemand die serieus en kritisch werkt en die houdt van aanpakken. Daarnaast is een gezonde, positieve werkmentaliteit belangrijk en hopen we dat we iemand kunnen vinden die zelfstandig werkt, maar die wel op de juiste momenten communiceert met de collega’s. (bij twijfel hulp inschakelen etc.)

 

Ben jij op zoek naar een baan binnen een leuk team? 
Stuur je CV + motivatie naar: info@hut.nl   t.a.v. Anneloes of bel ons op telefoonnummer: 0591 - 61 83 44 en vraag naar Anneloes. 

 

Wij horen graag van je! 

 

 

 

Terug naar het nieuws overzicht