Mogelijkheid om voor 2 typen oormerken een abonnement af te sluiten!

05-11-2019

Beste klant,

 

Het is sinds kort mogelijk om bij RVO 2 abonnementen te hebben op oormerken. U kunt dus met 2 typen oormerken werken, zonder dat u zelf een bestelling hoeft te plaatsen. Beide bestellingen zullen automatisch vrijkomen. 
 

Stel dat u werkt met standaard, visuele oormerken voor de stieren, kunt u hiervoor een abonnement instellen bij RVO. Als u voor de vaarskalveren BVD of DNA/BVD oormerken nodig heeft, kunt u hiervoor contact met ons opnemen, zodat we voor dit type oormerk een 2e abonnement kunnen aanmaken. Uiteraard kan dit ook voor bijvoorbeeld HDX elektronische oormerken of welke soort u maar wenst. 

 

Zodra u van een van beide soorten de ondergrens bereikt, zal er bij ons automatisch een bestelling worden gedaan voor u. Wij kunnen dit uiteraard instellen met alle soorten en typen oormerken die wij leveren. Alle combinaties zijn mogelijk! 

 

RVO kijkt vanaf nu dus niet meer naar het totale aantal vrije levensnummers op uw naam, maar specifiek naar het merk en type van het abonnement en naar het aantal oormerken dat u van dat specifieke type nog op uw naam heeft staan. 

 

Als u vragen heeft over de abonnementen en hoe wij dit voor u kunnen regelen bij RVO, kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen, zodat we het u rustig kunnen uitleggen. 

 

Wij hebben naast de BVD en DNA/BVD oormerken ook Allflex HDX elektronische oormerken voor de koeien/kalveren. De elektronische oormerken leveren wij in 4 verschillende varianten. 

U kunt er ook voor kiezen om een combinatie te gebruiken van DNA/BVD oormerken met HDX elektronisch oormerken. U knipt dan 1x weefsel uit het oor, en in het andere oor hangt direct bij het kalfje een elektronisch oormerk.  Wij hebben van dit type oormerk 2 combinaties. 

 

Klik hier om alle opties te bekijken en/of te bestellen.

 

Wij horen het graag als we iets voor u kunnen betekenen. 

 

Met vriendelijke groet, 

 

Firma Hut - Emmen

0591 - 61 83 44

info@hut.nl

 

 

 

 

 

Terug naar het nieuws overzicht