Mogelijkheid om voor 2 typen oormerken een abonnement af te sluiten!

25-05-2021

Beste klant,

 

Het is tegenwoordig mogelijk om bij RVO 2 abonnementen te hebben op oormerken. U kunt dus met 2 typen oormerken werken, zonder dat u zelf een bestelling hoeft te plaatsen. Beide bestellingen zullen automatisch vrijkomen zodra de ingestelde 'ondergrens' wordt bereikt. Wij kunnen dit voor u instellen bij RVO met alle soorten en typen oormerken die wij leveren. Alle combinaties zijn mogelijk! 

 

RVO kijkt vanaf nu dus niet meer naar het totale aantal vrije levensnummers op uw naam, maar specifiek naar het merk en type van het abonnement en naar het aantal oormerken dat u van dat specifieke type nog op uw naam heeft staan. 

 

Als u vragen heeft over de abonnementen en hoe wij dit voor u kunnen regelen bij RVO, kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen, zodat we het u rustig kunnen uitleggen. 

 

Wij hebben naast de Allflex BVD en DNA/BVD oormerken ook Allflex HDX elektronische oormerken voor de koeien/kalveren. De elektronische oormerken leveren wij in 4 verschillende varianten. 

 

U kunt er ook voor kiezen om een combinatie te gebruiken van Allflex DNA/BVD oormerken met HDX elektronische oormerken. Wij hebben van dit type oormerk 2 combinaties. 

 

Klik hier om alle opties te bekijken en/of te bestellen.

 

Wij horen het graag als we iets voor u kunnen betekenen. 

 

Met vriendelijke groet, 

 

Firma Hut - Emmen

0591 - 61 83 44

info@hut.nl

 

 

 

 

 

Terug naar het nieuws overzicht