Gereedschapmaker gezocht!

09-09-2015

 

Ben jij 3e of 4e jaars student en ben je op zoek naar een interessante stageplek? Als je stage bij ons je goed bevalt, en wij ook tevreden zijn, kun je wat ons betreft direct bij ons in dienst komen!

Heb je je diploma al binnen en zoek je werk als gereedschapmaker? Wij horen graag van je! 

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, technische jongen/meid die zich interesseert voor conventioneel draaien, frezen en metaalbewerking in het algemeen. Als gereedschapmaker plaats je stempels en matrijzen onder persen en stel je alles af zoals het hoort, je start en eindigt de productie.

 

Hiermee bedoelen we:

 

- je plaatst het stempel,

- je voert de strook in

- je stelt de pers af

- je start de productie

 

Zodra de order af is, kan het stempel er onder weggehaald worden. Vervolgens gaat het stempel naar de gereedschapmakerij voor revisie. Dit doe je ook allemaal zelf.

 

We hebben heel veel verschillende machines lopen en deze zul je allemaal leren kennen in de loop der tijd. Terwijl je bezig bent met de ene 'klus', kun je verwachten dat er regelmatig eens een collega bij je aanklopt voor hulp bij een andere klus. Je moet dus kunnen schakelen en stressbestendig zijn. 

 

Wij zoeken eigenlijk iemand die al enigszins kan draaien (en evt. frezen). Wij draaien conventioneel. 

 

Loop je warm voor elektra? Dan word je bij ons niet blij... Bij ons werk je echt met je handen, moet je dingen willen en kunnen onderzoeken en zelf kunnen oplossen etc. We kunnen geen storingen uitlezen met behulp van computers e.d., je moet echt zelf ontdekken hoe en waar een probleem ontstaat en hoe je dit kunt oplossen. 

 

Houd je van sleutelen en heb je hier ervaring mee? VInd je het niet erg om je handen vies te maken en ben je een aanpakker die creatief is en oplossingen bedenkt? Ben je geinteresseerd in metaalbewerking? 

Ook dan horen wij graag van je!

 

Spreekt bovenstaande je aan? Stuur je motivatie en CV naar:  info@hut.nl (t.a.v. Anneloes)

 

Mocht je meer willen weten of gewoon graag telefonisch contact met ons willen, kun je ons bereiken op: 

0591 - 61 83 44. 

 

Graag tot horens!

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

 

 

 

Terug naar het nieuws overzicht