Fijne vakantie - wij blijven geopend!

30-06-2020

 

Beste klant, 

 

Ten eerste wensen wij u natuurlijk een fijne zomervakantie!

 

Graag informeren wij u over het feit dat wij gedurende de weken 30, 31 en 32 (bouwvak) gewoon geopend zullen zijn. We zullen echter met minder personeel aanwezig zijn dan normaal en de productie zal dus ook minder zijn dan anders. Wij hopen dat u hiervoor begrip heeft.

 

Verloren oormerken rund:
We zullen dagelijks de bestellingen voor verloren runderoormerken produceren en versturen. Bij drukte kan het een dag langer duren voordat de oormerken verstuurd kunnen worden. 

 

Slachtmerken HUT voor varkens: 

We zullen dagelijks blanke slachtmerken maken en versturen. We zullen gedurende deze weken geen gelakte slachtmerken uitleveren. Bij drukte kan de levertijd van de slachtmerken oplopen.

 

Gebruiksmerken Allflex voor varkens: 
Zelfde levertijd als anders, geen vertraging.  

 

Nieuwe voorraad runderoormerken (kalveren) Allflex en Chevillot : 

De levertijd van de nieuwe voorraad oormerken voor de kalveren blijft zoals deze de rest van het jaar ook is en loopt geen enkele vertraging op. Dit geldt zowel voor alle standaard visuele oormerken van Allflex en Chevillot als voor de BVD / DNA - bioptoormerken en elektronische oormerken van Allflex. 

 

Elektronische oormerken Allflex voor schaap/geit:

Deze oormerken versturen we 1x per week. 

 

 

Mocht u spoed hebben en willen weten wat we voor u kunnen doen, kunt u ons het beste bellen op telefoonnummer: 0591 - 61 83 44. We kunnen dan samen kijken of we wat voor u kunnen betekenen. 

 

Fijne vakantie en graag tot horens,

 

Firma Hut - Emmen

 

 

 

 

 

Terug naar het nieuws overzicht