Slachtmerken HUT

Wilt u direct slachtmerken bestellen? Klikt u dan hier.

Wilt u onze slachtmerktang bestellen? Klikt u dan hier.

 

Onze slachtmerktang is speciaal ontworpen voor onze slachtmerken. U dient altijd met een combinatie te werken van onze slachtmerken met onze tang. Op deze manier kunnen wij garanderen dat er van uitval geen sprake is en dat alle procedures in het slachthuis derhalve vlot afgewikkeld kunnen worden! De naam HUT ziet u terug in de slachtmerktang. Op deze manier is onze tang eenvoudig te herkennen. 

 

Meer informatie over onze slachtmerken en de slachtmerktang

Onze metalen slachtmerken zijn eenvoudig te bevestigen met een speciale slachtmerktang en hebben geheel omgefelste randen zodat u niet het risico loopt dat u krassen, schrammen of sneden aan uw handen of vingers krijgt.

 

De slachtmerken worden 'open' op driehoekige kartonnen houders geleverd, zodat ze direct voor het grijpen zijn. Het bedrijfsnummer en het volgnummer blijven onder alle omstandigheden goed leesbaar.

 

Bij het aanbrengen met een goede slachtmerktang is er van uitval geen sprake, waardoor alle procedures in het slachthuis vlot afgewikkeld kunnen worden.

De prijs voor meer dan 10.000 slachtmerken op 1 UBN is op aanvraag te verkrijgen. Neemt u hiervoor contact met ons op via de mail ( info@hut.nl ) of telefonisch op: 0591-618344.

 

Als u de merken met spoed nodig heeft of voor een bepaalde datum in huis wilt hebben, kunt u dit aangeven bij het bestelformulier. Wij staan voor snelle levertijden en kunnen, als u wilt, heel snel leveren!

 

Download hier de prijslijst voor slachtmerken 2019. (pdf)