Producten: Runderen

 

Allflex Next Gen Tissue Sampling Technology

Let op: Dit product leveren wij alleen aan veeartsen!

 

U kunt ons bellen voor meer informatie met betrekking tot prijzen, levertijden etc.
Telefoonnummer: 0591- 61 83 44. Meer contactgegevens.

 

Sinds juni 2011 hebben wij een nieuw product aan ons assortiment toegevoegd; de Allflex Next Gen. Op de foto's onderaan deze pagina kunt u zien dat het een monsterbuisje betreft.


Uw veearts kan eenvoudig DNA afnemen waarop meerdere onderzoeken kunnen worden uitgevoerd.

Allflex heeft jarenlang sterk geïnvesteerd in de ontwikkeling van verschillende bemonsteringshulpmiddelen voor ouderschapscontrole, genetische analyse en het uitroeien van ziektes.

 

De Allflex nextGen is hét product geworden waarmee uw veearts eenvoudig DNA afneemt. Hij/zij kan uw koeien middels dit product direct testen op stamboomgegevens, genetisch bepaalde ziektes/afwijkingen, BVD en bijvoorbeeld de fokwaarde!

 

Uw veearts plaatst het monsterbuisje in de tang en knipt een stukje weefsel ter grootte van 3 mm uit het oor van uw koe. Het stukje weefsel is groot genoeg om verschillende onderzoeken op uit te oefenen. Het weefsel kan worden onderzocht door elk laboratorium dat gespecialiseerd is in DNA- onderzoek, zonder enige restricties ten opzichte van bestaande extractieprotocollen voor DNA-onderzoek.

 

De Allflex Next Gen is ontwikkeld in nauwe samenwerking met verscheidene onderzoekslaboratoria, dierenartsen en veehouders en is bedoeld voor gebruik op de boerderij en voor onderzoek in een laboratorium.

 

Onderzoek heeft uitgewezen dat veeartsen er zeer goed in slagen om monstermateriaal af te nemen met dit product. Zelfs na een eerste, korte introductie was het bij slechts 0,2% van de deelnemers zo dat iemand een tweede keer moest knippen om weefsel af te nemen.

 

Ondanks het feit dat het een eenvoudige handeling is en deze snel verloopt, raden wij u aan uw koe altijd goed vast te houden terwijl u oormerken aanbrengt of wanneer, in dit geval de veearts, weefsel afneemt.

 

Onderzoek heeft uitgewezen dat de Allflex Next Gen een hoogwaardig product is, waarmee u een grote hoeveelheid kwalitief DNA verzamelt. 1 monstername bevat genoeg DNA om meerdere onderzoeken op te verrichten!
 

Meer foto's? allflex next gen 002  allflex next gen 003  allflex next gen 004  allflex next gen 005  allflex next gen 010  allflex next gen 011 
 
kalfje zeeland met Puk

 

 

 

Hulp nodig tijdens

het bestellen?

+31 (0)591-618344


Of stuur een WhatsApp 

naar 0591-618344