Productinformatie

Hier vindt u alle informatie over dit product. Als u dit product wilt bestellen, drukt u op de button 'direct bestellen'. Om andere producten te bekijken, kiest u voor een categorie bovenaan in het menu (Varkens, Runderen, Schaap/Geit)

Producten: Runderen
Agis klein klein blanco internet 

Allflex HDX elektronische oormerken klein/klein blanco AGIS

Hoeveel stuks te bestellen?

direct bestellen
Meer foto's? agis_sensoor_hdx_1_verkleind  agis_sensoor_hdx_4_verkleind 
 

informatie Allflex HDX elektronische oormerken klein/klein blanco AGIS

Wij bieden deze elektronische oormerken aan in vier verschillende soorten. Alle soorten zijn van het merk Allflex en kunnen met onze rode rundertang worden aangebracht. Deze soort kunt u combineren met de SensOor van Agis

 

De HDX elektronische rundermerken voldoen aan de ISO-normen 11784 en 11785 en kunnen door uitleesapparatuur, welke ook aan deze normen voldoen, 100% worden uitgelezen.
 

Onder andere door apparatuur van:
• DeLaval
• Dairymaster
• Boumatic
• Förster
• Fullwood
• Gascoigne Melotte
• Lely (niet de A4 melkrobot)


Deze oormerken zijn ideaal om uw melkrobot en bijvoorbeeld de kalverdrinkautomaat mee aan te sturen. De dieren worden herkend door middel van de transponder in het oormerk, eventuele halsbanden zijn voor de dierherkenning niet meer nodig. 

 

Mocht er een merk uitvallen, kunnen wij de elektronische oormerken net zo snel leveren als de visuele oormerken. Wij hebben alle apparatuur in Emmen staan om snelle levering te kunnen garanderen. Daarnaast kunt u tijdelijk een transponder met open kapje gebruiken, zodat uw koe of kalf zich te allen tijde kan melden! Deze transponders zijn geschikt voor hergebruik. 

 

Wilt u eerst uitproberen of uw apparatuur daadwerkelijk aangestuurd wordt door deze oormerken? Neemt u dan of even contact met ons op voor het aanvragen van een monster of bestelt u bij ons een verloren oormerk in de elektronische variant. Telefoonnummer: 0591- 61 83 44.

 

Voor meer informatie over de SensOor van Agis, kunt u terecht op: www.cowmanager.com

goede foto kalfje close up chevillot

 

 

 

Hulp nodig tijdens

het bestellen?

+31 (0)591-618344