Productinformatie

Hier vindt u alle informatie over dit product. Als u dit product wilt bestellen, drukt u op de button 'direct bestellen'. Om andere producten te bekijken, kiest u voor een categorie bovenaan in het menu (Varkens, Runderen, Schaap/Geit)

Producten: Runderen
Elektronische rundermerken groot groot voor web 

Allflex HDX elektronische oormerken GROOT/GROOT

Hoeveel stuks te bestellen?

direct bestellen
Meer foto's? Set HDX transponders met BTL mannetje  rundertang foto van hele tang  rundertang met transponder erin ook geschikt voor elektr oormerken 
 

informatie Allflex HDX elektronische oormerken GROOT/GROOT

Wij bieden deze elektronische oormerken aan in vier verschillende soorten. Alle soorten zijn van het merk Allflex en kunnen met onze rode rundertang worden aangebracht.

 

De HDX elektronische rundermerken voldoen aan de ISO-normen 11784 en 11785 en kunnen door uitleesapparatuur, welke ook aan deze normen voldoen, 100% worden uitgelezen.

Onder andere door apparatuur van:

  • DeLaval
  • Dairymaster
  • Boumatic
  • Förster
  • Fullwood
  • Gascoigne Melotte
  • Lely (niet de A4 melkrobot)


Deze oormerken zijn ideaal om uw melkrobot en bijvoorbeeld de kalverdrinkautomaat mee aan te sturen. De dieren worden herkend door middel van de transponder in het oormerk, eventuele halsbanden zijn voor de dierherkenning niet meer nodig. Let op: er worden geen activiteiten gemeten via dit oormerk!

 

Mocht er een merk uitvallen, kunnen wij de elektronische oormerken net zo snel leveren als de visuele oormerken. Wij hebben alle apparatuur in Emmen staan om snelle levering te kunnen garanderen. Daarnaast kunt u tijdelijk een transponder met open kapje gebruiken, zodat uw koe of kalf zich te allen tijde kan melden!

 

Wilt u eerst uitproberen of uw apparatuur daadwerkelijk aangestuurd wordt door deze oormerken? Neemt u dan of even contact met ons op voor het aanvragen van een monster of bestelt u bij ons een verloren oormerk in de elektronische variant. Telefoonnummer: 0591- 61 83 44.
 

kalfje zeeland met Puk

 

 

 

Hulp nodig tijdens

het bestellen?

+31 (0)591-618344


Of stuur een WhatsApp 

naar 0591-618344