Regeling 30% gratis hermerken

Sinds 2006 wordt door ons een percentage verloren oormerken van Allflex en Chevillot gratis geleverd. Vóór 2006 factureerde de overheid rechtstreeks aan u en werden alle verloren oormerken door hen aan u gefactureerd. 

 

Vanaf de start van het nieuwe I&R systeem, eind 2006, leveren wij 30% van de voor u bestelde Chevillot of Allflex voorraadmerken, gratis aan hermerken.


Een voorbeeld:

U ontvangt 60 nieuwe oormerkparen voor de kalveren, van Chevillot of Allflex. Na ontvangst van uw betaling en uitlevering van de nieuwe voorraad, ontvangt u 18 hermerken die u nadien bestelt gratis. (gedurende een periode van 12 maanden) 18 stuks is gelijk aan 30% van de voorraad.

 

Krijgt u 120 oormerkparen geleverd voor de kalveren? U ontvangt 36 hermerken gratis van ons.

Deze merken worden u 100% kosteloos geleverd én verstuurd. U krijgt dus ook géén administratie- en/of verzendkosten gefactureerd voor deze oormerken. 

 

Aan de hand van bovenstaand rekenvoorbeeld, kunt u voor uw bedrijf het aantal gratis hermerken berekenen.

 

Dankzij onze software wordt exact bijgehouden wanneer uw voorraadbestelling vrijkomt, wanneer deze is betaald en per wanneer wij dus weer 30% gratis hermerken moeten leveren. Elke keer nadat er een bestelling vrijkomt voor de nieuwe voorraad, wordt gekeken wanneer deze in productie wordt gegeven (na ontvangst betaling) en per wanneer wij dus weer 30% gratis hermerken dienen te leveren. U hoeft hier zelf niets voor te doen. 

 

Let op: deze regeling geldt alleen voor onze klanten. Dat zijn dus de veehouders die de nieuwe voorraad
rundermerken van ons (Chevillot of Allflex) geleverd krijgen.

 

Voor onze nieuwe klanten geldt dezelfde 30% gratis-hermerken-regeling, met dien verstande dat deze regeling ingaat, nadat de eerste betaling / levering oormerken voor uw voorraad heeft plaatsgevonden.

Wij factureren de hermerken 1 keer per jaar, dit vindt altijd plaats in februari. 

 

Wij houden nauwkeurig bij hoeveel merken u gratis van ons krijgt en wij factureren alleen de merken die de
30% - regeling overschrijden.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Handelaren of andere klanten die alleen de hermerken bij ons bestellen, worden per kwartaal gefactureerd.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Bestelt u HDX elektronische vervangingsoormerken? Deze worden niet gezien als verloren oormerken maar als vervangende oormerken en worden derhalve altijd gefactureerd. Facturatie van deze oormerken vindt (twee)wekelijks plaats. 

 

Zorgt u er altijd voor dat u een goede pin in de tang heeft zitten?! Dit voorkomt onnodig verlies van de oormerken. Zolang de oormerken aangebracht worden met een goede tang, die soepel knipt, en een goede pin, is de basis goed en zullen de oormerken optimaal in het oor zitten.

 

Heeft u een nieuwe pin nodig? U kunt deze telefonisch of via deze website bestellen.