Allflex Ultra rundermerken + prijslijst

In 2000 heeft Allflex het 'ULTRA' oormerk op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Een oormerk met een sluitingsmechanisme wat door een soepele rotatie van de beide oormerkdelen het verlies aan oormerken sterk heeft verminderd.

 

De ultra sluiting in het vrouwelijk deel maakt het mogelijk om de metalen punt van het mannelijk deel snel en goed in het vrouwelijk deel te klikken, zodat het oormerk vastzit, maar later toch soepel in het oor kan draaien.
 

Allflex oormerken zijn gemaakt van de beste kwaliteit kunststof, dat bestand is tegen UV-stralen. Het kunststof is flexibel en heeft zachte rondingen.
 

De combinatie met de metalen punt geeft deze ultra sluiting een optimale bescherming tegen verlies en het is vrijwel onmogelijk om beide oormerkdelen zonder beschadiging te scheiden.
 

Laserprint: Uitstekend leesbaar

Ruim 20 jaar geleden ontwikkelde Allflex de technologie van het laserprinten van oormerken. Deze technologie garandeert een goede leesbaarheid van de nummers en de barcode op de oormerken, gedurende het hele leven van een dier.

 

Prijslijst Allflex oormerken - standaard visueel 

Klik hier om in pdf onze prijzen te zien voor dit type oormerk (2023)

 

Allflex Total Tagger

De oormerken van Allflex kunt u aanbrengen met de Allflex Total Tagger. Heeft u een tang die niet meer goed functioneert? Via deze site kunt u eenvoudig een nieuwe bestellen.

 

Heeft u een pin die krom is of afgebroken? Vervang de pin direct. In de nieuwe tang wordt standaard een reservepin meegeleverd, deze vindt u in de hendel.

 

Een losse pin bestellen kan ook. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0591- 61 83 44 of bestel de pin via deze site.